SORTIDA AL CORREDOR DEL MONTNEGRE

 

El dia 11/11/202 vam anar al Corredor del Montnegre. Primer vam pujar a l’autocar, quan vam arribar va venir a recollir-nos una monitora: la Maria. A continuació vam anar a una esplanada de gespa a esmorzar tranquil·lament.

 

 

Quan vam acabar d'esmorzar vam anar a la casa de colònies a deixar les motxilles i al lavabo.

 


Després vam iniciar l’excursió pel bosc amb la Maria. Ens va repartir unes llibretes de camp per anotar aquelles observacions i curiositats que trobéssim al llarg de l’aventura.


Vam trobar moltes sorpreses: plantes, restes d’animals, petjades i moltíssims bolets. Vam aprendre moltes coses sobre els bolets: no son ni plantes, ni animals, son fongs. 


Vam trobar un bolet gegant que es diu apagallums que sovint s’utilitza com a massa de pizza per a les persones que no poden menjar gluten. Vam trobar una fulla plena d’objectes (Hotel de 5 estrelles per a ells). Vam trobar també una amanita (bolet verinós) i un avellanec.


Vam aprendre les diferents parts del bolet, els diferents tipus de fulla i arbre així com diferents processos que succeeixen al bosc al llarg de les estacions de l’any. Vam aprendre a utilitzar les claus dicotòmiques per identificar arbres i bolets.



En finalitzar la ruta, vam tornar a l’esplanada per dinar i jugar pel bosc abans que arribés l’autocar. Va ser molt divertit i emocionant!

 

 

Veure totes les imatges
 

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

PRIMER DIA A CAL DIABLE

SEGON DIA A LES COLÒNIES DEL PINAR EI3 I EI4

Tardor i Invern- Nevada