Psicomotricitat P5


Una psico diferent

Aquesta setmana, abans del confinament escolar, a P5 hem fet una psicomotricitat diferent. Com vam començar a treballar el conte de St. Jordi amb les tutores, en comptes de dues hores de psico per cada grup, hem fet una hora amb una meitat de cada classe. Així, dimecres i djous vam fer psico tots els nens i nenes de P5.

Després d'aquesta explicació organitzativa, l'altra diferència amb la psico de sempre ha sigut el tipus d'activitat. Si normalment la psico consisteix en l'experimentació lliure de la majoria d'habilitats motrius amb molts tipus de propostes, aquests dos dies només hem treballat dues d'aquestes habilitats, i cada dia una d'elles.

Dimecres vam descobrir diverses maneres de realitzar llançaments. Amb pilotes de diferent tamany, amb ringos intentant ficar-los en piques, fent passades amb saquets, frisbees... Les possibilitats eren infinites! Cadascú va poder provar de fer els llançaments que més li agradava.

Dijous vam treballar el salt, habilitat motriu que ja treballem qualsevol dia de psico, però aquesta vegada aprofundint una mica més. Vàrem saltar des de les fustes a un matalàs molt gran, des de dalt d'una torre a un matalàs molt tou, també en un caminet de cèrcols posant cada vegada els peus d'una manera diferent, amb unes cordes jugant al rellotge... A cada salt, cadascú aprenia com havia d'utilitzar el seu cos per superar el repte amb éxit.


Quan tot torni a la normalitat, potser algún altre dia treballarem la resta d'habilitats motrius.

Fins aviat! 

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

PRIMER DIA A CAL DIABLE

SEGON DIA A LES COLÒNIES DEL PINAR EI3 I EI4

Tardor i Invern- Nevada