Joc Viu P4



EL VIATGE A L'ESPAI DE P4

Aquest dilluns 27 de gener, els nens i nenes de P4 vam anar a jugar a un lloc molt especial. Joc viu es diu, i vam haver d'anar amb autocar. Quan vam arribar allà, primer una classe i després l'altra, ens vam dividir en tres grups. Tres monitores ens van endinsar en l'espai exterior i nosaltres ens vam convertir en astronautes.

Hi havia una sala on vam poder pujar a una nau espacial que el monitor feia volar a gran velocitat. A vegades, fins i tot xocàvem amb els matalassos que cobrien les parets! També vam poder lliscar amb unes petites naus que nosaltres mateixos feiem lliscar pel terra. 

La segona sala estava plena d'estrelles, tant al sostre com al terra, i tot estava a les fosques! De fet, només veiem brillar el color blanc de la nostra roba. Aquí ens vam vestir amb unes capes que ens van permetre volar per l'espai, i vam aprendre a desplaçar-nos com els astronautes.

La última sala també era a les fosques, i vam poder veure unes coses molt especials. Vam pujar a un llit d'aigua que no parava de moure's, vam veure la font d'on neixien les estrelles, i també les estrelles, que eren com fils que canviaven de color. No sabem com, però hi havia una pantalla que s'encenia quan cridavem el nostre nom, era màgic!



Aquí teniu la resta de fotografies on podreu veure les sales on vam viatjar a l'espai exterior.

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

PRIMER DIA A CAL DIABLE

SEGON DIA A LES COLÒNIES DEL PINAR EI3 I EI4

Tardor i Invern- Nevada