Joc Viu P3

Les classes dels avions i dels bombers al Joc Viu

Hola famílies! Aquest dimecres 29 de gener, els nens i nenes de P3 vam anar a jugar a un lloc increïble. Es diu Joc Viu i, tot i que vam anar amb autocar, el viatge va ser molt curt. En arribar, primer una classe i després l'altra, uns monitors ens van ensenyar tres sales diferents, i en tres grups vàrem passar per totes elles. 




Una sala era el mar! Estava a les fosques i brillàvem com si fóssim peixos de colors. Primer vam passar de diferents maneres (caminant, a quatre grapes...) pel fons marí, un caminet que a vegades era suau i llis, però també rugós i punxegut. 







També hi havia una sala amb tot de matalassos, coixins, rampes, una hamaca, un gronxador i un trapezi. Semblàvem micos! Tot i que era una mica difícil, al final vam aprendre a pujar a tot arreu, i el nostre monitor ens ajudava si no podíem.







L'última sala era màgica. Vam estar encara més a les fosques que a l'altra, però vam poder veure coses molt boniques! Hi havia una font d'aigua d'on sortien bombolles i que canviava de color si premiem uns botons. La monitora ens va ensenyar uns fils que brillaven i també canviaven de color, i també ens va fer pujar a un llit d'aigua on, si t'estiraves, semblava que fossis al mar.






Aquí teniu més fotografies d'aquesta sortida tan divertida i fantàstica.

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

PRIMER DIA A CAL DIABLE

SEGON DIA A LES COLÒNIES DEL PINAR EI3 I EI4

Tardor i Invern- Nevada