Psicomotricitat 1r trimestre


La psicomotricitat del 1r trimestre


Hola famílies! Aquí teniu un petit resum i unes quantes imatges del que hem fet a psicomotricitat  aquest primer trimestre els nens i nenes de P3, P4 i P5. 


Els de P3 hem après com funciona la psicomotricitat i, a poc a poc, ens atrevim més a passar per tots els reptes que tenim preparats al gimnàs. Cada vegada saltem més segurs i millor, sabem pujar l'escala de fusta més ràpidament, tenim més equilibri al passar per un caminet de peces de colors, etc. 
Ja no ens fa por gairebé res!
Desprès de l'entrenament ja comencem a jugar plegats. Podem ser el que vulguem!: bombers, animals, pirates... I construïm les cases, caus i vaixells per jugar-hi.
P3:



A P4 ja ens coneixem molt bé la psico, i ens encanta superar tots els reptes preparats, sovint més d'un cop! També ens inventem noves maneres de saltar, rodolar, mantenir l'equilibri, etc.
A l'hora del joc simbòlic cada dia escollim diferents temàtiques i som personatges, animals i moltes coses més que ens podem inventar! Les mestres ens ajuden i ens pinten les cares per convertir-nos en allò que volem
P4:



Els més grans d'infantil, els de P5, som experts en psicomotricitat, ens coneixem tots els reptes i com superar-los. Fem uns salts que ni els esportistes olímpics! 
Desprès de l'entrenament ens sabem organitzar per decidir a què jugar i en què ens convertirem. Aquesta última setmana hem sigut reis i reines magues, pares i mares Noel i tions. 
P5:


El segon trimestre serà encara millor!

Bones vacances!

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

PRIMER DIA A CAL DIABLE

SEGON DIA A LES COLÒNIES DEL PINAR EI3 I EI4

Tardor i Invern- Nevada